1.07.2014 г., 20:52 ч.

Очите на жената 

  Поезия
334 0 0

Очите на жената са прекрасни!

Очи - две малки езера.

Очите на жената толкова са властни.

Щастлив си, ако си им под властта.

 

Очите на жената никога не молят.

Смирени, виждаш, някак са невинни.

Очите на жената никога не спорят.

Спокойни са, но са и толкоз силни!

 

Очите на жената са пиянство.

Най-сладкото пиянство на света.

В очите им не ще усетиш бягство.

Те просто борят се за любовта.

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??