25.02.2016 г., 17:52 ч.

Очите на Пепеляшка 

  Поезия » Любовна
534 1 0

- Пепеляшке, 
какво е ставало в очите ти? -
с тъга поглеждайки ме, той попита.

А знаеше - родиха океани;
защото знаех,

че не може да остане...


- Пепеляшке, 
прости ми за сърцето си.
- Нищо.
Ще пазя спомена за теб в парчетата.

"Нощта по-хладна и по-черна е от всякога"
той каза и изчезна в тъмнината ѝ.

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??