25 февр. 2016 г., 17:52

Очите на Пепеляшка 

  Поэзия » Любовная
615 1 0

- Пепеляшке, 
какво е ставало в очите ти? -
с тъга поглеждайки ме, той попита.

А знаеше - родиха океани;
защото знаех,

че не може да остане...


- Пепеляшке, 
прости ми за сърцето си.
- Нищо.
Ще пазя спомена за теб в парчетата.

"Нощта по-хладна и по-черна е от всякога"
той каза и изчезна в тъмнината ѝ.

© Любимата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??