24.07.2015 г., 0:11 ч.

Очите на разума 

  Поезия
453 0 0

Опитах се да те забравя неведнъж,

но очите на разума те връщат,

подобно като всеки дъжд,

измил стъклата в мойта къща.

 

И отварят се картини от преди.

Картините на време тъй прекрасно.

Бленувам за онези страстни дни,

в които любовта ни бе на първо място.

 

И как ме будеше гласът ти.

Словата, дето тихо ми шептиш,

отекват в мен стотици пъти.

Магия на живота ми си ти.

 

 

 

 

 

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??