12.01.2007 г., 9:55 ч.

ОЧИТЕ ТИ 

  Поезия
5844 0 20
                                       
                                    ОЧИТЕ ТИ

               Очите ти ме карат да мечтая,
               а погледът ти - да потръпвам чак!
               Във погледа ти нежен се потапям
               и плувам, но не стигам бряг.
               С поглед ме изпиваш чак до дъно,
               с поглед ми говориш без слова!
               Какви очи! Не, нямам думи,
               та те са необятна синева!

© Светлана Лажова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??