14.10.2008 г., 11:39 ч.

Очите ти 

  Поезия » Любовна
588 0 2

Очите ти пленително-красиви,

очите ти игриво-закачливи,

погледнат ли ме мисълта ми спира,

сърцето почва ускорено да пулсира!

Ту кадифе са нежно-галещи,

ту ураган са от стихийни страсти!

Откривам в тях душата - нежна струна

и думи две изречени за мене!

Ще съм щастлива докато ги има

и аз да мога дълго да ги гледам!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??