Очите ти пленително-красиви,
очите ти игриво-закачливи,
погледнат ли ме мисълта ми спира,
сърцето почва ускорено да пулсира!
Ту кадифе са нежно-галещи,
ту ураган са от стихийни страсти!
Откривам в тях душата - нежна струна
и думи две изречени за мене!
Ще съм щастлива докато ги има
и аз да мога дълго да ги гледам!
© МИСИЯ All rights reserved.