Очите ти…
„Две хубави очи. Душата на дете”, Яворов
Две хубави очи ме гледат и зоват.
От тях не мога поглед да откъсна.
Като слънца ми греят във нощта.
И огнена жарава в мене пръскат.
В зори са даже още по-красиви.
И като капчици роса блестят.
Лъчи и синева във тях преливат.
През тях аз виждам твоята душа.
Очите ти без думи и без звук
във обич и във вярност ми се вричат.
Повярвай ми, че няма никой друг
по-истински от мен да те обича.
© Сашо Маринов Всички права запазени
И е много трудно да се опишат.
А стихотворението на Яворов задължава още повече!
Благодаря Ви приятели, за вниманието и хубавите думи!
Благодаря ти Мая, за добрите думи,
че ми даде повод за размисъл,
след което направих промени в стиха!
И нека има Любов
и блясък в очите на всички!