20.10.2011 г., 16:01 ч.

Очите ти 

  Поезия » Друга
804 0 3

ОЧИТЕ ТИ

                                                                                    Посветено на М. А. Б

 

Реших да пиша за очите ти...

За светлинката жива в тях.

Да видя в тях мечтите ти.

А цялата изгубих се във тях...

 

Изгубих се в дълбочината им.

И исках цялата да се стопя.

Изгаряше ме топлината им.

Но бях съгласна и да изгоря.

 

Когато гледам във очите ти,
потъвам цялата и губя себе си.

Когато гледат ме очите ти,
аз искам да ме имат в себе си.

 

Реших да пиша за очите ти...

За погледа ти строг понякога.

Намерих в него аз мечтите си.

И колко те обичам всякога.

 

Намерих себе си в очите ти.

Любов, желания, мечти.

Намерих себе си  в мечтите ти.

Разбрах - за мен си всичко ти.

 

Очите ти за мен са всичко.

Не искам друго, само тях.

А желанието ми едничко
е да виждам себе си във тях...

© Анифе Бузгова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??