4.05.2006 г., 17:04 ч.

ОЧИТЕ ТИ 

  Поезия
1037 0 10

             ОЧИТЕ ТИ

 

Колко са искрени, колко са чисти

тези твои сини очи!

Като два ручея бистри,

като две прекрасни малки звезди.

Сутрин щом се огледам във тях

знам - хубав ще бъде денят ми.

Щом искри във очите ти смях,

само добро се ражда в ума ми.

Тези две очи ме правят щастлива.

Заради тях аз всичко ще дам -

бих преборила с Херкулес сила,

бих пребродила света тъй голям.

За мен днес няма нищо по-важно

от това, щастлив да растеш ,

да бъдеш безгрижен и волен.....

На сина ми очите да блестят с пламък горещ!

© Мими Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??