9.01.2016 г., 20:52 ч.

Ода на буримето 

  Поезия » Хумористична
391 0 0

С буримета аз станах човек,

съчинявам в захлас, без умора.

Нека казват, че бил съм зевзек —

буримето е мойта изгора.

 

Tо превърна ме във философ.

Буримето света ще оправя,

ще дарява на всички любов,

ще лекува таз пуста държава.

 

Буриметата мои не чул,

ти, окаяни, губиш за двама.

— Те по-прости са и от фасул!

— Но са мои, бе, твоята мама!

© Владимир Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??