Jan 9, 2016, 8:52 PM

Ода на буримето 

  Poetry » Humour
393 0 0

С буримета аз станах човек,

съчинявам в захлас, без умора.

Нека казват, че бил съм зевзек —

буримето е мойта изгора.

 

Tо превърна ме във философ.

Буримето света ще оправя,

ще дарява на всички любов,

ще лекува таз пуста държава.

 

Буриметата мои не чул,

ти, окаяни, губиш за двама.

— Те по-прости са и от фасул!

— Но са мои, бе, твоята мама!

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??