26.11.2007 г., 21:14 ч.

Ода за АВР-а (или "Да намериш приятел") 

  Поезия
1094 0 8

Посветено на един много добър мой приятел,

който не знае колко добър приятел ми е и това,

всъщност, му помага да е именно такъв... 

 

Водя разговор по телепатия

(индуцира ми се някаква симпатия...).

Явно се е включил АВР-а.

Действа! „Имайте ми вера!!!"

 

То, по принцип, генераторът е мощен,

но приятелят е вероятно „снощен"...

Смях, ви казвам, блика на талази,

а сърдитковците - Господ да ги пази.

 

Знам, че много често не е смешно,

случват се и ходове погрешни.

Значи „требва да се мисли позитивно..."

и да се живее интензивно.

 

Шепа смях, една красива мисъл,

чаша свежо настроение,

някой, някъде и... нещо, в тоя смисъл...

Ей така се вземат важните решения.

 

Аз обаче мисля да приключа

и да спра със рими да ви мъча,

да не вземете да се „окъсите",

пък и трябва да презаредите...

(в смисъл - да вечеряте, примерно... :)

 

ПП: АВР - да се чете АВ(е)(e)Р

(за неинженерите:  АВР - автоматично включване на резерв-а...)

 

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??