Посветено на един много добър мой приятел,
който не знае колко добър приятел ми е и това,
всъщност, му помага да е именно такъв...
Водя разговор по телепатия
(индуцира ми се някаква симпатия...).
Явно се е включил АВР-а.
Действа! „Имайте ми вера!!!"
То, по принцип, генераторът е мощен,
но приятелят е вероятно „снощен"...
Смях, ви казвам, блика на талази,
а сърдитковците - Господ да ги пази.
Знам, че много често не е смешно,
случват се и ходове погрешни.
Значи „требва да се мисли позитивно..."
и да се живее интензивно.
Шепа смях, една красива мисъл,
чаша свежо настроение,
някой, някъде и... нещо, в тоя смисъл...
Ей така се вземат важните решения.
Аз обаче мисля да приключа
и да спра със рими да ви мъча,
да не вземете да се „окъсите",
пък и трябва да презаредите...
(в смисъл - да вечеряте, примерно... :)
ПП: АВР - да се чете АВ(е)(e)Р
(за неинженерите: АВР - автоматично включване на резерв-а...)
© Цвети Пеева All rights reserved.
Благодарности!