23.04.2015 г., 18:36 ч.

Ода за един алкохолик 

  Поезия » Бели стихове
1102 1 1

Не от щастие
ний пием,
а защото в себе си
таим надежда
скрита, нежна,
неизречена
и леко прозаична,
същевременно пък
твърде лична и
мъчително недостижима.
Не от щастие
ний пием,
а защото ни боли...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??