Apr 23, 2015, 6:36 PM

Ода за един алкохолик 

  Poetry » White poetry
1115 1 1

Не от щастие
ний пием,
а защото в себе си
таим надежда
скрита, нежна,
неизречена
и леко прозаична,
същевременно пък
твърде лична и
мъчително недостижима.
Не от щастие
ний пием,
а защото ни боли...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??