20.07.2008 г., 16:47 ч.

Ода за един Депомайстор 

  Поезия » Хумористична
933 0 0
Ода за един Депомайстор

Латинчо се наричам,
службичката аз обичам,
но беда ме връхлетя,
Недката шамар ми извъртя.

Аз Депомайстор съм голям,
във депото всичко знам,
тук след Чамов аз съм втори,
с мен не се говори…

Недката реши веднъж,
да се прави той на мъж,
при мен пиян се той яви,
два юмрука ми заби.
Чамов, моля те, мерки ти вземи,
и Недката уволни.

Чамов Латьо послуша,
нали главата го не слуша.
Недката той уволни,
а Латьо педалите върти,
че Недката кирка точи,
в капака на Голфа да забочи.

© Трендафил Акациев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??