27.12.2019 г., 16:07 ч.

Ода за майката 

  Поезия » Оди и поеми
754 0 0

Ти бдиш над мене

в един враждебен свят

и в малкото ми време

като ангел свят

майчице прекрасна

в таз страна опасна

даваш ми път, светлина,

без теб няма хубава бъднина,

че моите тревоги сподели,

само смъртта ще ни раздели!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??