Няма нищо по-сладко от твоите устни:
нито захарта, нито меда,
те са най-чувствени, най-вкусни,
най-сладки те са на света.
Дори и шоколадът пред тях горчи
и сладкото не е толкова сладко,
затова целувай ме ти,
мой мил и нежен батко!
Истина е. Такива устни няма на тази земя,
те са неповторимо нежни, дори вълшебни:
целунат ли ме, забравям всичко на мига,
целувките ти, мили, са лечебни.
Целувай ме дълго и страстно,
нека устните ти да усешам,
нека на тази магия бъда подвластна,
целувай ме пламенно и горещо!
Целувай ме и недей да спираш,
нощта току-що падна,
продължавай устни в моите да впиваш,
докато не припадна!
© Богдана Маринова Всички права запазени
С много обич, Богдана.