13.05.2007 г., 20:49 ч.

Off-Peak ("Проза") 

  Поезия
608 0 0

 OFF- PEAK
    На Маги

Неусетно летят минутите,
(по телефона)
пик, оф-пик...

Изгрява образът ти и ме стопля,
(като икона)
жив, по-жив...

Неусетно летят минутите,
(както Живота)
сам, по-сам...

Невратно текат дните ни в раздяла,
(и се ронят)
натам, все натам...

15 септември 2001, Ломбо Есте, Ангола

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??