26.08.2006 г., 11:27 ч.

Огледални Сълзи 

  Поезия
664 0 3
Огледални Сълзи

Блестим...
в очите на децата
Крещим...
в своите страхове;
вярваме във нещо
просто...
колкото са нашите мечти.

И взираме се в огледалото,
което отразява сълзите
във усмивка.
И стичат се по тялото,
запарват и болят.

И пак блестим
във мислите,
възвишени и горди,
но забравихме за
сълзите...
превърнали се в белези
и рани...

Когато пак погледнем
в огледалото -
смеем се,
нима боли ни
тялото?...
Или просто виждаме се
в някой друг.

© Пуух Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??