11.10.2007 г., 10:22 ч.

Огледално 

  Поезия
513 0 1
ОГЛЕДАЛНО

Утихнали се къпят в нощта,
сълзите ми в сълзи - море!
Очите ми, изпръхнали от взиране -
звездици  в звездно небе!

Непрошепнати плахи надежди,
брези, бреза разлюлели!
Сърцето ми - счупен часовник,
песни на славей замрели!

Развълнувани алени устни,
целувки в целувката просят!
Недоспали първи лъчи
за сън в съня си се молят!

Несбъдната стара мечта,
празнина в празнината оставя!
Вик за неизпитано щастие,
вулкан във вулкана разтваря!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??