28.04.2011 г., 15:30 ч.

Огледално 

  Поезия
658 0 6

Светлина.

Пречупена в отражение е действителността.

Тече си реката без времето -

 времето без реката си тече.

Действителността е отражение в пречупена

Светлина.

© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??