25.11.2007 г., 19:23 ч.

Огнен знак 

  Поезия » Любовна
519 0 1
   Защо се случи, аз не знам,
  да те срещна в този град голям,
  но щом те зърнах, аз разбрах,
  че ти си моят огнен знак.
  Огънят ни бе белязал
 с жестоката си бурна страст
  и докато усетя, вече бягах,
 а всъщност исках да съм с тебе пак.
  Защо избягах, аз не знам,
 може би уплашена от твоя плам,
запали в мен желание неудържимо,
без да можеш да го утолиш!

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре ни дошла, Камелия!!!
    Много горещ стих, браво!!!6+
Предложения
: ??:??