27.08.2013 г., 23:02 ч.

Огнено розово 

  Поезия » Еротична
772 0 0

Усещам топлината ти от

стотици метри.

Влизам,

източникът идва

от спалнята.

Открехвам,

вътре е нажежено

до огнено розово,

а ти “гориш” и

ме дърпаш със поглед.

Събличане по тревога.

Масиран огън в целта.

Непрестанни откоси…

И пълнителят е изпразнен.

Един път, два и три…

Загрява цевта и мишената пуши

доволна от точните попадения.

Пушим и ние.

Бавно и блажено.

Вплетени в омаята на душите си.

Стискаш ръката ми до сърцето си.

И едновременно казваме:

- Обичам те!

 

 

 

© Явление Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??