13.12.2007 г., 8:12 ч.

Ограбвай ме... 

  Поезия
644 0 12
***
Ограбвай ме...
на болки съм богата...
изригвам водопадно пресолена...
в пустинност да не гасне самотата...
от жажда... да не гине пресушена...

Със болките...
зазиждам празнотата...
и пълноводни са реките в мене...
Напивай се... безкрайно съм богата...
Ако си пустош... океан ще те превземе...

Ограбвай ме...
с любов са заразени...
и с вяра... да ми дава сили...
Вълните ми са с истини калени...
потоп са за стени страхливи...

Ограбвай ме...
убийствено съм мощна...
ковач съм на легла безсънни...
Ще те сепвам... в будност денонощна...
да воюваш с маскаради трънни...

Ограбвай ме...
и аз ще грабя тебе...
Богати ще сме двамата... по малко...
Ти извор ще си нов във мене...
Аз дъжд ще съм в очите ти...
                                                          без болка...


© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??