Моите чувства са огнени кълба
от емоции, любов и луда страст
и срещна ли стихия да ги спра,
просто ще угасна в този час!
Не обичам мигове спокойни,
мразя монотонния живот
страдам от постъпки недостойни,
със сърце съм - не робот!
Опърничава и упорита
все живея за мига,
чаша с чувства недопита
с трясък скоро ще строша!
И тогава на колене
ще ме молиш да простя,
но... за пропуснатото време
в огъня и теб ще изгоря!
© Nina Toshich Всички права запазени