15.03.2019 г., 11:27 ч.  

Огън 

  Поезия » Любовна
324 0 3

                      Огън

 

Една искра запали огъня на Любовта

от ляво, в моето сърце той се разгоря!

Буен огън гореше,пръскаше искри,

с любимата бяхме заедно, вече не сами.

 

Горя си огън, горя и накрая прегоря,

не слагахме съчки в него, затова!

Угасна някак от себе си, не разбрах,

няма го вече, жарава, а влюбен бях! 

 

Но остана жаравата, тя винаги остава,

сърцето ми, на нея то все се надява!

Една искра отново да го възпламени,

любовта в душата ми пак да установи!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??