27.11.2008 г., 15:26 ч.

Огън и болка 

  Поезия » Любовна
735 0 19
От желания болят очите.
Гори ги пламъкът на любовта.
Не се докосваме.
Барутът е в телата,
а взривът пари ни кръвта.
Под пръстите ти моята китара
пулсира в страстния си ритъм.
Взривена, тишината помежду ни,
запява с песенния огън.
Гориме.
Две души в безкрая.
И нямат смисъл думите, нали...
Посоката е вярна.
Там е раят.
Затваряме очите си.
Най-силно от любов боли.

http://vbox7.com/play:c59bfd4a

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??