Огън и лед
Между огън и лед
топя се.
Блед
е трупът ми клет.
Искам да принтирам
и да изгоря твоя
портрет.
Но твоите очи
от лед
не ще изгорят.
Блестят
като пъстри шишенца с отрова.
Прокоба
черна от злоба
ни води към гроба.
Утроба
в земята снежна ще открия
да скрия
снимката ти от себе си.
Тия неща ми помагат символично,
лично
да се отърва от теб,
да се простя с тебе
трагично.
Отлично
да се сбогувам.
Прилично
да те забравя.
Вовеки
да те оставя!
© Леденпламък Леденпламък Всички права запазени