1.06.2017 г., 22:38 ч.

Огън жена 

  Поезия » Любовна
1366 2 0

Тя е гореща като огъня,

но нежна като цветето.

Тя е буйна като пламък,

но добра като детето.

 

"Огън жена" разпалва чувствата

и те кара да гориш.

Би ли влязъл в ада,

заради нея?

 

Тя разпалва сърцето,

на всеки мъж,

а гласът и

те пренася в сън.

 

Целуни ли те ще усетиш,

най-топлата и искряща душа.

В очите и се виждат,

игривите пламъчета.

 

Пламне ли любовта,

имаш шанс с тази жена,

да остане с теб,

до края на вечността.

 

През нощта тя ще е 

най-ярката звезда.

И ще бъде,

твоята светлина.

 

Пътят в живота ти

ще осветлява и

топла подкрепа,

ще ти дава.

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Благодаря Ви много!!! Надявам се да ви е харесало.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??