Тя е гореща като огъня,
но нежна като цветето.
Тя е буйна като пламък,
но добра като детето.
"Огън жена" разпалва чувствата
и те кара да гориш.
Би ли влязъл в ада,
заради нея?
Тя разпалва сърцето,
на всеки мъж,
а гласът и
те пренася в сън.
Целуни ли те ще усетиш,
най-топлата и искряща душа.
В очите и се виждат,
игривите пламъчета.
Пламне ли любовта,
имаш шанс с тази жена,
да остане с теб,
до края на вечността.
През нощта тя ще е
най-ярката звезда.
И ще бъде,
твоята светлина.
Пътят в живота ти
ще осветлява и
топла подкрепа,
ще ти дава.
© Stoycho Kolev All rights reserved.