28.11.2008 г., 21:25 ч.

Огън си! 

  Поезия » Любовна
718 0 7

 


Очите ти са две звезди омайни,

устните - огньове жарки,

ръцете - нежно парещи.

Тялото от страст опасна

нажежено, изгарящо,

сърца пламтящи

по жаравата горяща.

Пленителна усмивка,

потапяща във пъстър свят,

смях заразително опасен,

разгарящ чувства на любов.

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??