Очите ти са две звезди омайни,
устните - огньове жарки,
ръцете - нежно парещи.
Тялото от страст опасна
нажежено, изгарящо,
сърца пламтящи
по жаравата горяща.
Пленителна усмивка,
потапяща във пъстър свят,
смях заразително опасен,
разгарящ чувства на любов.
© Ин Вел All rights reserved.
Ценя много вашите коментари и отзиви.
Благодаря за всички поздравления!
Благодаря за стихчетата, които ми посвещавате!
Благодаря ти от сърце, Весе!