23.12.2007 г., 15:44 ч.

Огънят заспа... 

  Поезия » Любовна
740 0 9

 

 

Огънят заспа, защото

вятърът на любовта избяга

като малко, непослушно дете

някъде във омагьосана гора.

Огънят се сгуши

в сиво пепеливия

юрган

и започна да сънува огън,

който не заспива никога.

© Николета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??