Dec 23, 2007, 3:44 PM

Огънят заспа... 

  Poetry » Love
748 0 9

 

 

Огънят заспа, защото

вятърът на любовта избяга

като малко, непослушно дете

някъде във омагьосана гора.

Огънят се сгуши

в сиво пепеливия

юрган

и започна да сънува огън,

който не заспива никога.

© Николета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??