16.02.2019 г., 16:42 ч.

Ожидание 

  Поезия » Философска
354 0 1

Ожидание младежко,
мост между съдби…
Проба или грешка?
Къде остана ти?

Копнеех да те има,
в любов или тъга,
в пустеещата зима,
и в топлите лета.

Дарявах и признавах,
обичах и градих…
Защо не осъзнавах:
илюзия си – в стих.

Отново се изграждам,
естествен, несломим,
и грешките изглаждам,
в живота си незрим.

Ожидание младежко,
мост между съдби…
Проба или грешка?
Какво… Какво си ти?

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??