29.05.2016 г., 21:26 ч.

Оказа се, че съм просто жена 

  Поезия » Любовна
395 0 2

Как събираш у себе си
толкова много мечти?
Как без думи, его и гордости
поваляш от небето звезди?
Как с поглед през маски и стонове
от прах и пепел се появи?
И с дъх пренаписа всичките томове,
и перото от пиедестала свали.

Ти тихо пророни едничка сълза,
аз страхливо меча свалих,
оказа се, че съм просто жена.
Загубих или победих...?
Но не искам да водя тази война.

© Цветелина Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??