12.11.2017 г., 19:17 ч.

Океан 

  Поезия » Любовна
821 2 4

Ти виждаш ли, скъпи, как птиците сплитат

венчета от обич в небе от сатен?

Душите ни в пухкави облаци скитат,

а Слънцето ласкаво грее над мен.

 

Дали си сънувал очите ми, мили?

(Тъй както бленувах за твоите аз.)

Ръцете ти всичко от мен са пленили...

Звезди и дъги се зараждат от нас.

 

Ти чуваш ли, обич? Сърцето ми бие...

Тупти и препуска... живее за теб.

Дори океан от лъжи ще изпие,

щом нужно това е... за Нас и за Теб.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??