26.12.2009 г., 23:15 ч.

Океанът 

  Поезия » Бели стихове
664 0 1

                           Океанът

 

Заплаках за теб.

Чакаща те, бавно крачеща по тротоара,

събирах разхвърлqните камъни на съдбата.

И с мислите си неусетно скочих в теб,

и вече не можах да стана.

А някъде там, зад океана,

присмиваше се ти на моите бури,

очаквайки от мен да ти подам ръка,

но не за да ме спасиш,

а отново в океана да ме захвърлиш.

 

                                                                   Елена Панталеева Бартенева/Йовевска

                                                                   гр. Ловеч

© Елена Йовевска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??