21.04.2011 г., 22:47 ч.

Окови 

  Поезия » Любовна
773 0 1

Шепни ми стих.
Жадувам твойте думи!
Аз знам, сега ненужни са слова.
Кажи ми нещо за щурците.
В проблеми съм завързан,
а пошло е това…
И зверски стегнати,
в каиши,  са моите
безчувствени ребра.
И бъдеще ми предскажи…!
Надявам се на дни на порив…
Мъчи ме най-сива, кална самота.
А бирата защо
оставя нежна пяна
по устните ти…?

 

Ти не я допи.
И стана…

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??