28.07.2007 г., 21:01 ч.

октомври 1207 

  Поезия
667 0 1
Притихнах в голямата зала,
където пирувам с гости.
- Налей си и пий от граала,
събрал мита за христовите мощи.

Ти носиш кръста на своите доспехи,
твоят кръст- твоите успехи,
виолетов мираж, приютен в големият шлем,
събуди халюцинации в мен.

Невярна стрела, смъртта на неверник.
Как притъпяваш своето либидо?
- В боя. Към своя съперник
мечът е кървав, чернее лицето.
                                            Помни го.


- Пий със мен, вече всичко постигнах,
нека кръвта ми да стане на вино,
нека нощта, в която притихнах,
бъде твоя проказа, латине!

© Ивайло Проданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Евалата Ивайло!Ашколсун Дилбере!
    ...братле,невероятно ми хареса(вероятно също).
    Ща целувам като се видим-няма как!!!
Предложения
: ??:??