5.07.2008 г., 11:08 ч.

Омагьосване 

  Поезия » Любовна
1630 0 32
 

Омагьосване

 

 

Отрече ме

от самовлюбеност,

преди да ме обикнеш

като истина.

Завързах с устни

будната разумност,

превърнах се

в целувка неразлистена.

В ръцете ти потрепвам,

премаляла.

Разголена е твоята

себичност.

Ефирна съм.

И пролетна.

И бяла.

Задъхан си

от порива "Обичам..."

Ти врече се

във падащи звезди.

И любиш ме среднощно,

като вятър.

По-нужна съм

от въздуха дори!

 

Магия съм

в очите на мечтател.

 

 

05.04.2008 г.

 

 

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??