11.04.2010 г., 20:55 ч.

Омерзение 

  Поезия » Философска
1717 4 19

Омерзение   

 

След здрависване

искам

водите на цяла река.

 

С мокър пясък

да мога

ръцете си дълго да трия.

 

И недейте ме пита

кому

съм подавал ръка.

 

Помислете си само...

защо ми се ще да се мия.

 

 

© Александър Калчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??