23.04.2007 г., 12:08 ч.

Омраза ли е? 

  Поезия
771 0 2
Омраза ли е ?

                     

Може би ти сега ме мразиш?

Може би ти сега ме ненавиждаш?

Знам, направих грешки аз безброй,

но от любов към теб.

 

А също казваш, че харесвала си ме,

тогава защо... позволи да ни разделят?

Защо погази чувствата свещени?

Защо нямаш смелост да ми кажеш?

 

Нашата любов е болна, жалко.

Любовта ми към теб ражда болка,

тя пък омраза, която... повече не мога

да... крия и вече е наяве.

© Benifios Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??