29.09.2015 г., 21:59 ч.

Омръзна ми! 

  Поезия » Друга
726 0 3
Омръзна ми от толкоз мелодрами!
Омръзна ми от мисли да не спя!
Омръзна ми... да бъда неразбрана
и да поемам цялата вина...
 
Омръзна ми да бъда и послушна...
Омръзна ми все аз да съм "във час".
Омръзна ми... дошло ми е до гуша,
да бъда себе си да нямам шанс!
 
Омръзна ми да слушам и да мигам.
Омръзна ми със сведена глава...
Омръзна ми... от всичката помия,
... разрухата на цялата земя!
 
Омръзна ми да дишам, да се боря!
Омръзна ми един живот-борба...
Омръзна... Но каквото и да сторя,
аз знам, това е моята съдба!

© Татяна Денева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??