21.08.2019 г., 22:05 ч.

Омръзна ми 

  Поезия » Философска, Друга
422 0 0

Похабен и отвратен и много, много изморен...

От многото игри на тъмно,

От лицемерието мръсно,

От кършенето на ръце,

А уж ръцете на мъже,

От тупането по гърдите,

От шаренето на очите,

Говори ти, а в земята гледа,

Какво пък толкоз интересно търси да разгледа?

А погледа ти щом посрещне без да иска,

Руменина по бузите се плиска.


Живота е виновен аз си знам

Останаха мъжете малко

Отвън с панталони и колан

Отвътре кухи лейки, жалко.

© Hristo Hristov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??