21.04.2018 г., 0:01 ч.

On-line 

  Поезия
308 1 0

посветени
така той наричаше
нея и себе си
може да е било
клише
което използва
не само за нея
а за всичките си любовници
но й ставаше хубаво

беше толкова откровен
казвайки
че не иска
да се обвързва
тя без друго
му вярваше
точно така
както на тези
които искаха
да я направят
щастлива завинаги
някак прибързано
но май се отказваха
и си тръгваха

беше женен
и каза
че държи
на семейството си
а тя се зарадва
ето човек
който
не плюе на ценностите си
за една допълнителна бройка

каза
че я харесва
отговори му че й стига
и й беше приятно
да я нарича красива
макар никога през живота си
да не я беше виждал
на снимка
нито на живо

и си измислиха
следната игрословица
уж се срещат
на най-невероятни места
анонимно
и какво би направил всеки от тях
позагатвайки
за подробностите

невероятно усещане
като влюбване
нежна страст и еротика
без вина
без изискване
настоятелно
да консумират любовта
оглозгвайки я до кости

но когато го няма
на линия
както сега
тя непрекъснато
щрака по
интернет страниците
и под лъжичката
я пробожда

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??