19.01.2010 г., 11:41 ч.

Онази 

  Поезия » Любовна
731 0 1

Бленувам за Онази целувка.
Онази, сещате се -
в която досега на езиците ви
е като токов удар.
Право в десятката.
Всичко ти настръхва
и те изпепелява.
Онази целувка, сещате се.
Потъвате, понасяте се,
настръхвате, отслабвате
и не можете "Не" да кажете.
Единственият случай,
в който за дъното мечтаете.
Да отпието от онази
"златна" утайка, но не мътна,
а злокобно пристрастяваща.
Онази целувка, усещали сте я -
като наркотик действа.
Като въздуха и водата,
без нея на суша животът
обречен е до края.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??