8.03.2013 г., 8:06 ч.

Онази любов 

  Поезия » Любовна
1232 1 13

Онази любов

 

 

 

Не мога да бъда онази жена,

която по тъмно те чака на прага,

смирено усмихната, с цвете в ръка.

Не, тази съдба не на мене приляга.

 

 

Аз искам да бъда и огън, и зов,

и ласка, и стон, и искра от жарава.

Аз искам да бъда онази любов,

която дори и след края остава...

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??